MITZy

RENOOY

Het is fascinerend te ontdekken wat je met verf kunt doen. Na werkzaam te zijn geweest in de fotografie en de tv-wereld volgde ik 4 jaar lang lessen op de Klassieke Academie in Groningen. Juni 2017 heb ik mijn diploma behaald en momenteel exposeer ik bij diverse galeries, waaronder galerie Bonnard in Nuenen en De Twee Pauwen in Den Haag. Naast mijn overtuiging dat klassieke waarden in de kunst essentieel zijn, experimenteer ik graag met vorm en suggestie, met licht en schaduw. Ik houd van abstractie, beweging, een losse toets.

"Ik hou van dynamiek"

Kinderen en kunst

Naast schilderles en meerdaagse cursussen organiseer ik ook schilderfeestjes voor kinderen. Ik vind het belangrijk dat kinderen hun creativiteit ontwikkelen en help graag mee aan het ontdekken van hun creatieve talenten..De kinderfeestjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. 

Wil je met een groep komen schilderen? In mijn atelier is plek voor acht mensen. Neem contact op voor overleg 0622182662 of mitzy@mooiportret.nl

Elke dinsdagochtend en dinsdagavond geef ik schilderles aan zowel gevorderden als beginners. De begeleiding is deels individueel en deels in groepsverband. De groepen bestaan uit ongeveer 8 cursisten. Je schrijft je in voor een blok van 8 lessen. Je kunt eens per week of eens per twee weken lessen. De lessen worden gegeven in mijn tuin-atelier in Soest.

Daarnaast geef ik regelmatig meerdaagse cursussen in mijn atelier in Soest of bij galerie Bonnard in Nuenen.

 

06 22 18 26 62
Witte Paardstraatje 2a
3764AR SOEST
Copyrights

2020

 by Mitzy Renooy

Bankrekeningnummer Mitzy Renooy: NL51 ABNA 0475 2619 09