KinderfeestjE 

Samen mooie schilderijen maken? 
Ik vind het belangrijk dat kinderen hun creativiteit ontwikkelen en help graag mee aan het ontdekken van hun creatieve talenten.
De jarige mag van tevoren een thema kiezen om te schilderen. Denk aan: landschap, onderwaterwereld, vlinders, taarten, sport, een stripdier, paarden, zonsondergang, honden, graffiti... Het mag van alles zijn. Ik bereid dat thema dan voor. Natuurlijk kan er ook gekozen worden voor vrij schilderen. Dan help ik de kinderen met de uitwerking van hun eigen ideeën.

Tijdens de les krijgen de kinderen tips over tekenen, kleuren mengen en hoe je het beste met verf kunt omgaan. Ze werken met acrylverf op paneel of doek. Materiaal en schilderschorten zijn aanwezig.  Halverwege is er een korte pauze met iets lekkers.

Als ouder kan je erbij blijven of alleen het laatste kwartier komen kijken.
De schilderijen moeten na het feestje een nacht drogen en krijgen de volgende dag een beschermende glanslaag. Dan kunnen ze opgehaald worden.

Enthousiast? Je kunt je inschrijven via het formulier aan de rechterkant of mailen naar mitzy@mooiportret.nl

Duur:
 2 uur
Minimum leeftijd:
 6 jaar
Groeps-grootte
5-10
Tarief:
€160
 vaste prijs

1/36

Praktische informatie

De kinderen kunnen voor de deur afgezet worden (het is een pad alleen voor bestemmingsverkeer). Het parkeren kan het beste aan de doorgaande weg.

De betaling van 160 euro graag contant op de dag zelf. 

Wil je meer informatie bel mij dan op 06 22 18 26 62 of mail naar mitzy@mooiportret.nl .

06 22 18 26 62
Witte Paardstraatje 2a
3764AR SOEST
Copyrights

2020

 by Mitzy Renooy

Bankrekeningnummer Mitzy Renooy: NL51 ABNA 0475 2619 09